Keitä me olemme?

 
ravi-pinisetti-69440-unsplash.jpg

Luonto, puhtaat vedet, raitis ilma, hyvinvointi ja kotimaan kesät. Niistä on Supventures tehty. Perustimme Supventuresin tuomaan uusia, rentoja vapaa-ajanvietto- ja virkistysmahdollisuuksia Iittiin. Haluamme tarjota kuntalaisille ja kesäasukkaille, mutta myös matkailijoille rentoa tekemistä luonnonkauniissa kunnassamme - Ota Iitti haltuun kanssamme vesiltä käsin!

 

TIIMIMME:

tero (2).jpg

TERO

Tero on iloinen ja letkeä Korialta Iittiin vuonna 2011 kotiutunut tuleva nuoriso-ohjaaja. Terolla on runsaasti kokemusta luonnossa, niin metsällä kuin vesilläkin liikkumisesta. SUP-laudalla tai ainakin rannan tuntumassa isäntää odottamassa voit tavata myös Teron parhaan kaverin, Ninja-koiran, joka on melkoinen vesipeto itsekin.

Tulevana nuoriso- ohjaajana Teron sydäntä lämmittää ajatus siitä, että suppailu ja muu sopivan rento ja mukava kesäkauteen painottuva toiminta toisi Iittiin uusia ja tarpeellisia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja paikallisille nuorille.

tanja_majakka.JPG

TANJA

Energinen ja rennon rempseä Tanja kotiutui Iittiin Teron muuttokuormassa. Maaseudun rauha otti heti omakseen ja suhde metsään ja retkeilyyn on vahvistunut vuosi vuodelta. Vesi on elementti, jonka äärellä Tanja viihtyy ja rentoutuu; uintikauttakin jatketaan aina niin pitkään kuin suinkin mahdollista. Suomen Ladun lähiretkeilyopas -kurssin suorittanut Tanja seuraa mielellään monimuotoisen luontomme lintuja ja eläimiä, sienestää, marjastaa, ulkoilee ja retkeilee. Oman kunnan matkailun ja retkipaikkojen kehittäminen on Tanjalle kunnia-asia.

beachboy_maksimus.jpg

MAKSIMUS

Jokuen beach boy. Aina apuna, kun muilta touhuiltaan ehtii.

ninnu ja maisema.jpg

NINJA

Aina iloinen ja palvelualtis Ninja on tiimin suurin luonnonystävä.  Ninja metsästää, lenkkeilee, suppailee ja on kova pussailemaan.